30 beroemdheden die zich hebben opengesteld over het krijgen van botox en fillers (2023)

30 Celebs Who Have Opened Up About Getting Botox And Fillers (1)

Onthoud wanneer lipvullers enBotoxleek taboe? In de vroege jaren 2000 leken vooral beroemdheden meer op hun hoede te zijn om te onthullen wat voor soort cosmetische ingrepen ze hadden gedaan. Tegenwoordig praten sterren over hun relatie met Botox en fillers, net zoals ze zouden praten over hun favorietdrogisterij schoonheidsproducten. En de A-listers zijn niet de enigen. Volgens Allergan, het bedrijf dat vooral bekend staat om het maken van Botox en Juvéderm, hebben alleen al in het afgelopen jaar 5,5 miljoen mensen fillers gekregen.

"Een jeugdig gezicht heeft contouren, hoge jukbeenderen en een goed gedefinieerde kaaklijn. Naarmate we ouder worden, beginnen de lagen van het gezicht te veranderen en beginnen we dit te verliezen", zegt Gabby Garritano, PA, oprichter en CEO vanject,een boutique cosmetische en injectables spa in New York City. "Gemeenschappelijke delen van volumevervanging zijn rond de ogen, de slapen en wangen, evenals de lippen. Het herstellen van de structuur van deze gebieden geeft een onmiddellijk jeugdige uitstraling", voegt Garritano toe.

Tegenwoordig gaan patiënten voor meer dan één behandeling tegelijk naar de praktijk! In 2019, zegt Garritano, "hadden millennials twee keer meer kans om hun injectables-behandeling met zowel neurotoxine als filler te starten dan hun vergelijkbare 39- tot 45-jarigen." Benieuwd welke van je favoriete beroemdheden open zijn geweest over het krijgen van injectables (en welke er dol op zijn of er spijt van hebben)? Lees verder!

1

Cindy Crawford

In 2015 vertelde CrawfordIn stijl, "Ik ga niet tegen mezelf liegen, na een bepaalde leeftijd werken crèmes op de textuur van je huid, maar om de elasticiteit te herstellen, kan ik alleen maar rekenen op vitamine-injecties, Botox en collageen." Ze voegde eraan toe: "Ik heb een heel eenvoudig, gezond leven, dat wonderen verricht. Ik drink veel water, let op wat ik eet en sport… maar ik heb de kwaliteit van mijn huid te danken aan mijn cosmetisch chirurg.”

2

Gwyneth Paltrow

Wanneer we het hebben over cosmetische verbeteringen in een interview met Harpers Bazaar in 2013 zei Gwyneth: "Ik heb waarschijnlijk alles geprobeerd ... ik zal alles proberen. Behalve dat ik geen Botox meer zal doen, omdat ik er gek uitzag. In 2020 werkte ze echter samen met Xeomin, een andere antirimpelinjectie voor fronsrimpels. "Omgaan met ouder worden is een ervaring met meerdere lagen", schreef zeop Instagram. “Ik zorg goed voor mijn huid, hydrateer en sport, maar soms heeft een meisje wat extra hulp nodig. Ik was opgewonden om @xeominaesthetic (incobotulinumtoxinA) te proberen voor mijn fronslijnen, het is een uniek gezuiverde antirimpelinjectie die geen onnodige eiwitten bevat. Ik ben een grote fan."

3

Kim Kardashian

Als het gaat om huidverzorgingsbehandelingen, zijn de Kardashians erg transparant over hun beproefde. In seizoen vijf vanOp de hoogte blijven van de Kardashians(nu 10 jaar geleden) probeerde Kim voor het eerst Botox. Ze probeerde het vooral uit nieuwsgierigheid en om 'van [haar] rimpels af te komen'. Kijk, Kim had een slechte reactie rond de injectieplaats en zei: "Ik zal dit nooit meer doen... tenminste, niet tot ik 40 ben."

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Anna Faris

In haar memoires uit 2017Ongekwalificeerd, ontdekte Anna Faris dat ze altijd een onzekerheid rond haar dunne bovenlip had, en om die onzekerheid te voorkomen, begon de actrice in 2000 lipinjecties te krijgen toen ze aan het filmen wasHet huis konijn.“Ik kreeg lipinjecties in mijn bovenlip. Ik deed het een tijdje en ik merkte een klein verschil, maar niemand anders zei ooit iets. Ik bleef me afvragen of iemand anders het wel had opgemerkt, 'zei ze. Ze vertelde verder dat de beslissing "absoluut niet de juiste keuze" voor haar was.

5

Nicky Minaj

Hoewel Nicki Minaj niet direct persoonlijk heeft gesproken over het krijgen van injectables, insinueerde ze het in haar en Big Sean's "Dance (Ass)" songteksten: "Ik weet het niet man, ik denk dat die kontschoten versleten waren".

6

Britney Spears

Britney ontdekte enkele van haar favoriete huidverzorgingsgeheimen toen ze de covergirl was van de In stijlUitgave januari 2014. Met behulp van haar favoriete chirurg, Dr. Kanodia, onthulde Spears dat ze lipinjecties had uitgeprobeerd en zei dat het 'leuke dingen' waren.

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Nicole Kidman

In 2013 verheugde de eeuwig jeugdig uitziende Nicole Kidman zich in de Italiaanse krantDe Republiek, "Ik kan eindelijk mijn gezicht weer bewegen!" na het oplossen van Botox dat haar vermogen om haar emoties te uiten had geëlimineerd. Het volstaat te zeggen dat het een eenmalige beproeving voor haar was.

8

Wendy Williams

Wendy Williams staat bekend om haar transparantie met haar fans, dus het is geen verrassing dat ze 's ochtends Botox kreeg en later elk detail met haar publiek deelde opDe Wendy Williams-show."Vanmorgen kwam ik hier om 6.30 uur aan voor een kleine ontbijtprocedure", zei ze aan het begin van de show. "Rol de tape op!"

9

Kelly Ripa

Bij het bespreken van haar grondgedachte voor het gebruik van Botox toen met haarLiveco-host Michael Strahan, vertelde Kelly Ripa dat mensen haar bleven vragen: 'Gaat het? Je ziet eruit alsof je boos bent.’ Haar reactie? "Dan is het tijd om Botox te krijgen."

Advertentie - Lees hieronder verder

10

Courtney Cox

Nadat hij beroemde fillers had gekregen, besloot Cox later om ze om te keren. "Ik heb al mijn fillers laten oplossen. Ik ben zo natuurlijk als ik maar kan zijn. Ik voel me beter omdat ik op mezelf lijk," vertelde CoxNieuwe schoonheid in 2017. "Ik denk dat ik er nu meer uitzie als de persoon die ik was. Ik hoop dat ik dat doe. Dingen gaan veranderen. Alles gaat vallen. Ik probeerde het niet te laten vallen, maar daardoor zag ik er nep uit. Je hebt beweging in je gezicht nodig, vooral als je een dunne huid hebt zoals ik. Dat zijn geen rimpels, maar lachrimpels. Ik heb moeten leren om beweging te omarmen en beseffen dat fillers niet mijn vriend zijn."

11

Kaley Cuoco

Bij het praten metGezondheid van vrouwenin 2016, DeStewardessster onthulde dat ze een operatie voor borstvergroting, een neuscorrectie en een ronde fillers heeft ondergaan. "Hoe graag je ook van je innerlijke zelf wilt houden, het spijt me, je wilt er ook goed uitzien", zei ze. "Ik denk niet dat je het voor een man of iemand anders moet doen, maar als het je zelfvertrouwen geeft, is dat geweldig."

12

Vanessa Williams

De truc van Botox is je grenzen kennen en je niet laten meeslepen. Voor Vanessa Williams betekent dat heel spaarzaam gebruiken. "Als actrice moet ik uitdrukking in mijn gezicht hebben. Maar het doet geen pijn. Het werkt. Maar ik denk dat je veel vragen moet stellen. Zorg ervoor dat je met een gediplomeerde dermatoloog of plastisch chirurg praat. Dat kan vraag zelfs om eerst de flacon te zien", zei Williams tegen de Zon schildwacht.

"Weet je, de eerste keer dat je Wilhelmina in Ugly Betty ziet, krijgt ze Botox in haar kantoor van haar assistent Mark, wat je trouwens absoluut niet zou moeten doen," voegde ze eraan toe.

Advertentie - Lees hieronder verder

13

Brooke Schilden

Shields onthulde dat ze Botox in haar verleden had geprobeerd, maar vertelde hetDames Thuis Journaaldat ze voorzichtig is om het opnieuw te doen. "Ik wil een laserbehandeling, want ik ben geen fan van mijn rimpels. Maar ik moet iemand vinden met een lichte aanraking."

14

Christie Brinkly

"Botox, de eerste keer, ging niet zo goed," vertelde BrinkleyNieuwe schoonheid. “Ik begon me echt depressief te voelen. Mijn gezicht miste uitdrukking. Ik zal het nooit meer in mijn voorhoofd doen. Brinkley zei echter wel dat ze weer Botox gebruikte, behalve deze keer in haar nek.

15

Halle Berry

Hoewel Halle Berry niet ronduit heeft gezegd dat ze Botox gebruikt, vertelde zeIn stijlin 2013 dat ze gelooft dat cosmetische verbeteringen een persoonlijke beslissing zijn: "Ik denk dat dat iets is dat iedereen voor zichzelf moet beslissen. Ik ga niet preken over of het goed of slecht is. Waar ik het niet mee eens ben, zijn jonge mensen doen," zei ze.

Advertentie - Lees hieronder verder

16

Chrissy Teigen

Botox is niet alleen voor esthetiek. Teigen nam toeTwitterenom te praten over haar "heel, heel erge zwangerschapshoofdpijn" en "opgewonden te zijn om toestemming te krijgen om nekspierbotox te doen samen met een gekke combinatie van bètablokker-shots."

Teigen heeft Botox ook gebruikt voor een andere medische aandoening: overmatig zweten. "Mijn oksels gebotoxt. Werkelijk de beste zet die ik ooit heb gemaakt. Ik kan weer zijde dragen zonder doorweekt te worden woohoo!" ze deelde in eenvideo op haar sociale media in 2019.

17

Katy Perry

Katy Perry sloeg geruchten over operaties de kop in toen ze sprakRaffinaderij29in2018: “Ik heb er geen gehad. Ik heb lasers gedaan en [filler] injecties onder mijn ogen gekregen voor de uitholling; die ik iedereen zou aanbevelen die een oplossing voor hun donkere kringen wil, maar al mijn troeven zijn echt, 'zei ze.

18

Borst toevoegen

Lisa Rinna kreeg voor het eerst lipfillers in 1988 op 25-jarige leeftijd. In tegenstelling tot Juvederm, dat tijdelijk is, kreeg ze echter permanente siliconeninjecties. "In het begin was het geweldig", herinnert ze zich. Maar na ongeveer 10 jaar begon de siliconen door haar lip te sijpelen en littekenweefsel te creëren dat 'hard en hobbelig was, zoals erwten'. Ze probeerde later cortisone-injecties om de zwelling te verminderen, maar in plaats daarvan 'zagen ze er erger uit', vertelde RinnaMensen.

Jaren later koos Rinna ervoor om naar Beverly Hills-plastisch chirurg Garth Fisher te gaan om wat van het beschadigde weefsel in haar lippen te verwijderen, waardoor een gladdere, aantrekkelijkere glimlach ontstond. Rinna gedeeld metMensen dat ze 'een enorm verschil' zag. Mijn lip is weer glad!”

Advertentie - Lees hieronder verder

19

Jamie Lee Curtis

"Ik heb het allemaal gedaan. Ik heb een kleine plastische chirurgie ondergaan. Ik heb een kleine lipo gehad. Ik heb een beetje Botox gehad. En weet je wat? Niets werkt. Niets van het," de actrice verteldDe Telegraaf.

20

Khloe Kardashian

In een aflevering uit 2016 van haar voormalige talkshowKocktails met Khloe,Khloe gaf toe dat fillers in het gezicht waren opgelost. "Mijn gezicht was zo verrot dat ik moest gaan om dit hele ding te laten oplossen," zei ze. "Het werkte niet voor mij. Ik zag er gek uit en ik denk nog steeds dat de effecten erin zitten; ik heb het allemaal wel drie keer laten oplossen!"

30 Celebs Who Have Opened Up About Getting Botox And Fillers (22)

Dana Parra

Onderdirecteur

Dana Parra is de adjunct-directeur van Global Licensing & Brand Development voor Hearst. Ze is een echte schoonheidsliefhebber en een van haar favoriete hobby's is het bijdragen aan schoonheidsinhoud voorGezondheid van vrouwenonder andere tijdschriften. Als ze niet aan het werk is, scrolt ze door haar Instagram-feed voor nieuws over de nieuwste beauty-lanceringen en test ze de nieuwste releases om te delen op haar Instabeauty-blog @TroopBeautyandFrills. Volg haar verderInstagram.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 14/01/2024

Views: 6325

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.